dilluns, 2 de novembre del 2015

Castanyada Popular a Manlleu




















El proper diumenge dia 8 de novembre es celebrarà una castanyada/esmorzar popular al parc Àngela Roca de Manlleu.

A partir de 2/4 d'11 del matí es farà un esmorzar amb castanyes, pa torrat amb oli, “Migas”, mil fulls, aigua, vi i te. Pels menuts hi haurà tallers de panellets, a càrrec de L’Aula del Mercat Municipal, i participants del programa Temps x Temps faran un taller de decoració del parc. El cantautor Joan Usart i la coral de l’ACA Peña Flamenca de Manlleu “A Nuestro Aire”, amenitzaran l’esmorzar.
Aquesta és una activitat oberta a tots els veïns i veïnes de Manlleu. Per facilitar l’assistència s’ha posat un preu simbòlic a l’esmorzar, 1€ pels majors de deu anys.

Les entitats que col·laboren en la organització d’aquest esmorzar són: Associació de Veïns del Barri de l’Erm, Aula Mercat del Mercat Municipal de Manlleu, Temps x Temps, Jameiat Essalam, ACA Peña Flamenca de Manlleu, Casal Popular Boira Baixa de Manlleu, Associació Sociocultural PIC, Associació de Botiguers de la Part Alta de l’avinguda de Roma, Associació Cultural Pro-Ateneu Manlleu, Associació de Veïns del Barri La Coromina, Associació de Veïns del Barri Vilamirosa i Associació de Malians d’Osona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada